Filmes tábor: ‘Dialógus’ nyári egyetem

A TISZApART MOZI KULTURÁLIS EGYESÜLET a nyárvégi filmes táborába művészeti, kommunikációs és társadalomtudományi képzések hallgatóit várja Magyarország és a Kárpát-medence felsőoktatási intézményeiből. A tábor ideje alatt aktuális társadalmi és filmes kérdésekkel foglalkozhatnak a résztvevők neves segítőtanárok és előadók közreműködésével.

Mottó: „a folyó”, mely a Szolnoki Képzőművészeti Társaság pályázatával van összhangban.

A tábor időpontja: 2014. augusztus 24-től 31-ig
Helyszín: Szolnok, Tiszaliget és a TISZApART mozi

A tábor célja, hogy a program végére a megadott hívószóval összefüggésben szabad műfajú és technikájú filmek (dokumentum-, illetve kisjáték-, animációs vagy kísérleti) készüljenek a különböző szakterületet képviselő hallgatók együttműködésével.
Az elkészült alkotásokat a 2014. október 15-tól megrendezésre kerülő Szolnoki Nemzetközi Képzőművészeti Filmfesztivál nagyszámú közönsége előtt külön szekció keretén belül mutatjuk be.

Jelentkezés menete: egy maximum 10 perces, videomegosztóra feltöltött film vagy filmrészlet, illetve filmterv vagy szinopszis (maximum 3 oldal) beküldésével, melynek egyetlen kikötése, hogy leendő szakmád aktuális kérdéséhez kapcsolódjon. Ha a szervezőbizottság befogadja az alkotást, a részvételt teljes ellátással kedvezményes áron biztosítják a szervezők (20 000 forint). Önköltséges jelentkezésre is lehetőség van (39 200 forint).
A részvételi díj befizetésére két részletben is lehetőség van 2014. július és augusztus 1-én a 12050002-00107762-00100002 bankszámla számon.
A jelentkezéseket „Filmes tábor” tárggyal a festival@tiszamozi.hu címre, esetleg postai úton „Filmes tábor” jeligével ellátottan a Tisza Mozi Kft, 5000. Szolnok Templom út 4. címre kérik beküldeni az alábbi jelentkezési adatok megadásával legkésőbb 2014. június 2-ig.

Név:
Születési hely, idő:
Lakcím:
Telefonszám:
E-mail cím:
Felsőoktatási intézmény, szak, évfolyam:
Nevezett film, szinopszis vagy filmterv címe:
Készítés éve:
Nevezett film linkje: